Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

About Aromi

เกี่ยวกับเรา

บริษัทแคฟเฟ่ ดิ อโรมี่ จำกัด ก่อตั้งขึ้นเมื่อปี 2015 จากกลุ่มคนรุ่นใหม่ที่สนใจและรักในเรื่องราวของกาแฟและสิ่งแวดล้อม เราได้ริเริ่มนำเทคโนโลยีการคั่วรูปแบบใหม่เข้ามา โดยพวกเราเป็นโรงคั่วแห่งแรกในไทยที่ใช้เทคโนโลยีการคั่วด้วยลมร้อน 100% ซึ่งช่วยลดควันและกลิ่นระหว่างการคั่ว เป็นการคำนึงถึงสิ่งแวดล้อมอย่างแท้จริง โรงงานของเราได้รับมาตรฐานจากองค์การอาหารและยา มีความสะอาด ปลอดภัย และเป็นมิตรต่อสิ่งแวดล้อม

แม้ในช่วงหลายปีที่ผ่านมา ความนิยมการดื่มกาแฟในไทยยังเป็นเพียงการดื่มเพื่อนำสารคาเฟอีนเข้าสู่ร่างกาย ใช้ปลุกให้เราตื่นจากการนอนในตอนเช้าและจากการง่วงซึมของแดดยามบ่าย แต่ยังมีผู้คนบางกลุ่มที่ชื่นชอบการดื่มกาแฟที่แตกต่างออกไป ผู้ดื่มสามารถสนุกสนานกับรสชาติเมล็ดกาแฟของแต่ละชนิดที่ล้วนมีเอกลักษณ์เฉพาะตัว ซึ่งเป็นผลมาจากแหล่งที่มา กรรมวิธีการปลูก หรือแม้กระทั่งปัจจัยจากสภาพดินฟ้าอากาศ พวกเราในฐานะโรสเตอร์อยากส่งต่อความเป็นคาเรกเตอร์ของตัวกาแฟที่ได้ให้แก่ผู้ดื่ม และมุ่งมั่นที่จะส่งต่อเรื่องราวอันน่าตื่นเต้นจากต้นกาแฟสู่ถ้วยกาแฟอันหอมกรุ่นต่อไป

เมล็ดกาแฟที่ผ่านการคั่วแล้วของเรามีวางจำหน่ายทั้งในห้างสรรพสินค้าชั้นนำ และกาแฟ Specialty ที่สามารถจัดทำตามออเดอร์ เพื่อให้ลูกค้าสามารถเลือกระดับความเข้มของของกาแฟ และได้รับกาแฟที่สดใหม่อยู่เสมอ!

แคฟเฟ่ ดิ อโรมี่ ได้มีการพัฒนาและคิดค้น ร่วมกับผู้พัฒนาด้านเทคโนโลยีและผู้พัฒนาคิดค้นหาเมล็ดกาแฟหลากหลายสายพันธุ์ของแต่ละประเทศ เพื่อให้กลุ่มคนที่รักการดื่มกาแฟ Specialty ได้ดื่มกาแฟที่ดีที่สุด ในขณะเดียวกันทางบริษัทมีนโนบายรับซื้อเมล็ดกาแฟจากเกษตรกรโดยตรง จากแหล่งผลิตที่ได้มาตรฐาน ในราคาที่เป็นธรรม เพื่อให้เกษตรกรที่ความเป็นอยู่ที่ดีขึ้น มีรายได้ที่มั่นคงและปลูกกาแฟที่ได้มาตราฐานต่อไปอย่างยั่งยืน

จากประสบการณ์ที่ผ่านมา เราได้เรียนรู้และพัฒนาการผสมผสานของกาแฟแต่ละตัวเพื่อให้ได้รสชาติที่แตกต่าง และใช้วิธีการคั่วที่ไม่เหมือนใคร แคฟเฟ่ ดิ อโรมี่ไม่อยากให้เทรนการดื่มกาแฟเป็นเรื่องยุ่งยากซับซ้อน แต่เราอยากให้ทุกคนได้ร่วมกันสร้างสรรค์เทรนการดื่มกาแฟที่ดีมีคุณภาพ และสนุกไปกับการดื่มกาแฟของเรา

Caffe De Aromi

Caffe De Aromi was established in 2015 from a group of people who are passionate for coffee and the environment. Introducing innovative roasting techniques and becoming the first roasting plant in Thailand to use 100% air roasting for coffee beans. Our company is licensed by the Food and Drug factory standard in Thailand and we take pride in a clean and safe roasting environment as well as managing our carbon footprint.

Many years, people drink only caffeine from coffee to wake themselves up in the morning and to avoid sleepiness from the afternoon break. Taste of coffee is hardly matter for many. However, there are still niche group of people who prefer unique technique of making coffee and enjoy the different flavor of each process regions of coffee. The pleasure is that each cup is unique, and drinkers could discover their own perfect coffee. This uniqueness generates from different factors such as weather at coffee bean farm, storage method, or roasting method. We want to pass on the exciting story in each cup, and find the right cup of coffee for you.

Our products are available in leading department stores and specialty coffee can be prepared according to orders. Therefore, customers can choose the intensity of the coffee and always receive freshly roasted coffee!

Caffe de Aromi has developed and invented together with technology developers and coffee specialise in searching for coffee beans from several countries, in order to serve people who love drinking coffee. At the same time, the company has a policy to buy coffee beans directly from farmers, which are standardised production sources at a fair price. Hence, farmers could live a better life, have stable incomes and sustainable planting.

From past experience, we have learned and developed each blend of coffee to get different regions and using a unique roasting technique. Caffe De Aromi does not want to make coffee drinking complicated, but we would like everyone to be together to create a good quality coffee trend, and enjoy drinking our coffee.